Over Fervent

Fervent Services is een ervaren en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, specialistische reiniging en Rope Access. Ons team bestaat uit vakkundige en enthousiaste medewerkers die werken met de meest moderne bedrijfsmiddelen en toepassingen. Bent u op zoek naar een professionele partij voor de glasbewassing, specialistische reiniging of gevelreiniging van uw pand? Wij bieden service op maat en zijn in het bezit van klimmateriaal, steigers, hoogwerkers en hogedrukreinigers. Uiteraard werken wij conform alle eisen en richtlijnen en Arbowetgeving. We zijn o.a. VCA gecertificeerd en al onze Rope Access technicians zijn opgeleid volgens de IRATA normen. Daarnaast staan wij het hele jaar voor u klaar om calamiteiten op te lossen. Bij schade door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade leveren wij onze diensten met spoed.

Een grote diversiteit aan opdrachtgevers

Opdrachtgevers

We werken al geruime tijd met veel enthousiasme voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder schoonmaak-, bouw- en schilder- en onderhoudsbedrijven. Ook nemen wij veel werkzaamheden uit handen voor VVE’s en vastgoedondernemingen maar ook voor veel commerciële bedrijven. Voor schoonmaakbedrijven werken wij als dé specialist voor glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. Voor schilder- en onderhoudsbedrijven reinigen wij diverse oppervlaktes. Hierbij kunt u denken aan hogedrukreiniging van beton, beplating, gevels, of het reinigen van kozijnen voordat er geschuurd gaat worden. Ook kunnen wij coaten (één of twee componenten) of een waslaag aanbrengen op kozijnen bij bijvoorbeeld renovatie werkzaamheden. Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op
Wij staan het hele jaar voor u klaar!

Werkzaamheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw glasbewassing, gevelreiniging, specialistische reiniging en/of Rope Access? Het team van Fervent Services gaat graag voor uw aan de slag. Naast onze periodieke werkzaamheden staan wij het hele jaar voor u klaar om acute situaties op te lossen. Hierbij kunt u denken aan schade door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade. Wij zijn actief in meerdere sectoren. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op