Glasbewassing

Veel gebouwen bestaan tegenwoordig voor een groot gedeelte uit glas. Omdat vaak ieder gebouw anders is vormgegeven en sommige plekken moeilijk te bereiken zijn, is maatwerk van groot belang. Met onze specialistische aanpak en een plan op maat zorgen wij ervoor dat de ramen van uw pand altijd kraakhelder gewassen zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste uitstraling van uw pand. Schone ramen zijn representatiever dan vuile ramen. Benieuwd wat we voor uw object kunnen betekenen? Glasbewassing wordt – net als gevelreiniging– door ons gecertificeerde personeel uitgevoerd. Ook op hoogtes waarbij een ladder niet meer gebruikt kan worden, bieden wij passende oplossingen. We beschikken over hoogwerkers, gevelliftinstallaties of we kunnen Rope Access technicians inzetten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Offerte aanvraag
Heldere en schone ramen

Professioneel glazenwassen

Heldere en schone ramen zijn essentieel voor de uitstraling van uw pand en dragen voor kantoren bij aan een prettige werkplek en omgeving. Daarom is het belangrijk om het glas regelmatig te laten wassen. Fervent Services werkt veel samen met onder andere schoonmaak-, bouw- en schilder- en onderhoudsbedrijven. Ook verzorgen wij professionele glasbewassing voor VVE’s en vastgoedondernemingen. Wij werken efficiënt en het hele jaar door. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Zuiverste vorm van water

Glasbewassing met osmose

Een van de technieken waar wij mee werken is osmose glasbewassing. Osmosewater is water zonder de mineralen en metalen die in normaal leidingwater aanwezig zijn. Deze zuiverste vorm van water heeft daardoor een sterk reinigend vermogen waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig zijn. Dit maakt glasbewassing met osmose een duurzame manier van ramen wassen. Doordat het water vlekvrij opdroogt zijn een zeem en wisser dan ook overbodig. Dat scheelt tijd en geld. Benieuwd naar glasbewassing met osmose?

Neem contact met ons op
Moeilijk bereikbare locaties?

Rope Access

Voor moeilijk bereikbare locaties maken wij voor glasbewassing gebruik van onze Rope Access technieken. Deze industriële touwtechniek, die voortgekomen is uit de bergsport, is een goed alternatief voor ladders, kranen, steigers, hoogwerkers en gevelliftinstallaties. In veel gevallen is het veiliger, bespaart het tijd en kosten. Daarnaast werken wij altijd met een op maat gemaakt plan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
De voordelen van schone ramen

Schone ramen:

  • Verhogen de uitstraling van uw vastgoedobject;
  • Zijn representatiever voor uw organisatie;
  • Laten meer licht door dan vuile ramen;
  • Dragen bij aan een prettige werkplek en omgeving;
  • Verlengen de levensduur van uw ramen.
Ons werkgebied

In welke branches is Fervent Services actief voor glasbewassing?

Schoonmaakbedrijven

Schilder- en onderhoudsbedrijven

Bouwbedrijven

Vastgoed bedrijven

VVE’s

Commerciële bedrijven

Staat uw branche er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!