Gevelreiniging

Gevels zijn aan verschillende vormen van vervuiling onderhevig. Groene en witte aanslag of mos/klimop zijn veelvoorkomende vormen van vervuiling net als uitlaatgassen en graffiti. Vooral in drukke binnensteden, industrie/fabrieksterreinen en langs drukke kruispunten zien wij dat vervuiling sneller optreedt. Fervent Services helpt u graag om uw gevels weer de juiste uitstraling te geven. Afhankelijk van het type vervuiling zetten wij de juiste methode voor gevelreiniging in. Dit betreft hogedrukreiniging/stoomreiniging (HD-Cleaner), chemisch reinigen of waterstralen. Naast dat gevelreiniging de uitstraling van een pand verbeterd, draagt het ook bij aan de levensduur van het gebouw.

Offerte aanvraag
HD-Cleaner

Hogedruk / Stoomreiniging gevel

Bij lichte tot zeer zware vervuiling zoals mos of klimop tot olie, vet of graffiti maken wij gebruik van stoom- en of kokendheet water hogedrukreiniging met de HD-Cleaner of hogedrukreiniger. Bij deze methode wordt water tot of ver boven boven de honderd graden verwarmd en vervolgens met een hogedrukspuit op de gevel gespoten of wordt de gevel gestoomd. Gevelreiniging met de HD-Cleaner is een zeer snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier om uw gevels schoon te maken. De ondergrond blijft onbeschadigd. De ondergrond blijft onbeschadigd door het toepassen en afstemmen van de juiste druk en temperatuur. Meer weten?

Neem contact met ons op
Effectief reinigen

Gevel stralen

Wanneer er sprake is van zwaar vervuilde gevels is stralen een goede optie. Door middel van stralen met water wordt vuil effectief verwijderd. Wilt u weten wat de meest effectieve manier is om uw gevel te reinigen? Neem gerust contact met ons op voor de verschillende methodes van gevelreiniging. Onze specialisten werken efficiënt, leveren maatwerk en kwaliteit volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Hardnekkige vervuiling?

Chemisch reinigen

Voor bepaalde soorten hardnekkige vervuiling is chemisch reinigen de meest geschikte oplossing. Bij chemisch reinigen brengen onze gecertificeerde specialisten een chemisch middel aan dat enige tijd moet intrekken op de gevel, meestal 20-30 minuten. Daarna wordt de gevel met water schoongespoeld. Het water wordt vervolgens opgevangen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Chemisch reinigen is een effectieve methode bij onder andere verfresten, roet en uitlaatgassen. Wilt u meer weten over onze gevelreiniging?

Neem contact met ons op
Vraag offerte aan

Kosten gevelreiniging

Wilt u gevels laten reinigen en bent u benieuwd naar de kosten? Sinds 2013 werken wij met enthousiasme voor een grote variëteit aan opdrachtgevers waaronder schoonmaak-, bouw- en schilder- en onderhoudsbedrijven. Voor schilder- en onderhoudsbedrijven verrichten wij vaak reinigingswerkzaamheden van de te schilderen, te sauzen of te stucen gevels. Hierbij kunt u denken aan hogedruk reinigen van beton, beplating, gevels, of het reinigen van kozijnen voordat er geschuurd gaat worden. Ook kunnen wij coaten (één of twee componenten) of een waslaag aanbrengen op kozijnen bij bijvoorbeeld renovatie werkzaamheden. Benieuwd wat we voor uw object kunnen doen?

Neem contact met ons op
Ons werkgebied

In welke branches is Fervent Services actief voor gevelreiniging?

Schoonmaakbedrijven

Schilder en onderhoudsbedrijven

Bouwbedrijven

Vastgoed bedrijven

VVE’s

Commerciële bedrijven

Staat uw branche er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!