Specialistische reiniging

Soms is er meer nodig om een pand echt schoon te krijgen. Daar waar het reguliere schoonmaakonderhoud stopt, gaat de specialistische reiniging van Fervent Services verder. Zo staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar om acute situaties op te lossen. Onze specialisten kunnen u helpen bij schades door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor maritieme reiniging, industriële reiniging en transport reiniging. Ook kunnen wij kolken, terrassen en asfalt effectief reinigen. U kunt ervan uitgaan dat wij altijd een passende oplossing vinden. Specialistische reiniging vraagt om de juiste kennis: van chemicaliën, effect van temperatuur en welke materialen er gebruikt kunnen worden. Met meer dan veertig jaar kennis en ervaring in een diversiteit aan vakgebieden, maken wij het mogelijk om een breed pakket aan oplossingen aan te bieden op het gebied van specialistisch reinigen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Offerte aanvraag
Wij staan klaar voor u!

Calamiteiten reiniging

Soms doen zich situaties voor die direct opgelost moeten worden. Het team van Fervent Services staat het hele jaar voor u klaar om acute situaties op te lossen. Onze specialisten kunnen u helpen bij schades door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade. Dankzij ons geïntrigeerd CSS (Calamiteiten Service Systeem) staan er altijd medewerkers voor u ter beschikking indien er met spoed service diensten verleend moeten worden. Meer weten over onze calamiteitenservice?

Neem contact met ons op
Professioneel en regelmatig onderhoud

Industriële reiniging

Bij industriële activiteiten is goed onderhoud en schoonmaak essentieel. Door vuil kunnen machines en apparaten minder goed werken of zelfs defect raken wanneer vuil zich ophoopt. Professioneel en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van industriële apparaten en machines. Ook in de maritieme en transport industrie is effectieve reiniging van zeeschepen, binnenvaartschepen, tankers en vrachtwagens van groot belang. Het reinigen van dergelijke objecten vraagt om specialistische kennis en maatwerk. Fervent Services beschikt over de juiste kennis en expertise en werkt altijd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Wilt u meer weten over onze specialistische reiniging of heeft u een specifieke vraag over de reiniging van uw materiaal?

Neem contact met ons op
Moeilijk bereikbare locaties?

Juiste expertise en maatwerk

Specialistische reiniging wordt – net als glasbewassing en gevelreiniging – door ons gecertificeerde personeel uitgevoerd. Ook voor het werken op hoogtes bieden wij passende oplossingen, denk hierbij aan het inzetten van één van onze hoogwerkers of ons specialisme Rope Access. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Wat doen we?

Een greep uit onze specialistische en calamiteiten dienstverlening:

 • Glas- en gevelreiniging;
 • Maritieme reiniging;
 • Industriële reiniging;
 • Transport reiniging;
 • Straten en asfalt reinigen;
 • Kolken reinigen;
 • Terras reinigen;
 • Aanbrengen anti-alg en mos;
 • Het verhelpen of assisteren bij schades bij of door vandalisme;
 • Het verhelpen of assisteren bij waterschades;
 • Het verhelpen of assisteren bij brand en roetschades;
Ons werkgebied

In welke branches is Fervent Services actief voor specialistische reiniging?

Schoonmaakbedrijven

Schilder- en onderhoudsbedrijven

Bouwbedrijven

Vastgoed bedrijven

VVE’s

Commerciële bedrijven

Staat uw branche er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!