Rope Access

Om moeilijk bereikbare locaties schoon te maken of reinigen beschikken wij over Rope Access technicians. Rope Access betekent “touw toegang”. Deze werkwijze, waarbij onze medewerkers de moeilijkste plekken bereikbaar maken, biedt een goed alternatief voor ladders, kranen, steigers, hoogwerkers en gevelliftinstallaties. In veel gevallen is het zelfs veiliger, bespaart het tijd en kosten. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en deskundige height specialist zijn ramen schoonmaken op hoogte, daken reinigen, gevelreiniging, coaten, impregneren, inspectie en onderhouds- en servicewerkzaamheden in goede handen. Benieuwd of deze techniek bij u kan worden ingezet? Neem contact met ons op.

Offerte aanvraag
Enthousiaste professionals

Meer dan reiniging

Onze Rope Access technicians zijn enthousiaste professionals die het werken op hoogte voor u uit handen nemen. Van glasbewassing, specialistische gevelreiniging tot complexe onderhoudsprojecten. Wij werken altijd met een op maat gemaakt plan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Een voorbeeld van de werkzaamheden waar u ons voor in kunt schakelen:

 • Ramen wassen op hoogte;
 • Begeleiding en supervisie bij werken op hoogte;
 • Installatie- montage & demontage werkzaamheden;
 • Ophangen en verwijderen van reclamedoeken en verlichting;
 • Inspectiewerkzaamheden;
 • Onderhouds- en servicewerkzaamheden.
Gecertificeerd en opgeleid

Regelmatig onderhoud

Regelmatig schoonmaken en onderhoud verlengt de levensduur van uw pand. Daarnaast behoudt het de juiste uitstraling en kantoren met schone ramen en gevels bieden een prettigere werkomgeving. Met Rope Access gebruiken we touwen, klimtechnieken en veiligheidsmaterialen om toegang te krijgen tot de moeilijkst bereikbare plekken. Dit om op een veilige en efficiënte manier de schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Uiteraard werken wij conform alle eisen en richtlijnen en Arbowetgeving. We zijn o.a. VCA gecertificeerd en al onze Rope Access technicians zijn opgeleid volgens de IRATA normen.

De hoogste veiligheidsnormen

Over ons

Fervent Services is gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, specialistische reiniging en Rope Access. We werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder schoonmaak-, bouw- en schilder- en onderhoudsbedrijven. Ook voor VVE’s en vastgoedondernemingen nemen wij werkzaamheden uit handen. Wij werken efficiënt, leveren maatwerk en kwaliteit volgens de hoogste veiligheidsnormen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen reinigen

Onze Rope Access technicians zijn ook gespecialiseerd in:

 • Begeleiding en supervisie bij werken op hoogte;
 • Installatie- montage en demontage werkzaamheden;
 • Ophangen en verwijderen van reclamedoeken en verlichting;
 • Inspectiewerkzaamheden;
 • Onderhouds- en servicewerkzaamheden.
Ons werkgebied

In welke branches is Fervent Services actief voor Rope Access?

Schoonmaakbedrijven

Schilder- en onderhoudsbedrijven

Bouwbedrijven

Vastgoed bedrijven

VVE’s

Commerciële bedrijven

Staat uw branche er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!